logga Svenska Brassförbundet

Brassfestivalkvällen framskjuten till 16 januari

Vi är många som har sett fram emot en härlig brassfestivalkväll lördagen den 14 november, men på grund av pandemin tvingas vi skjuta fram den till lördagen den 16 januari istället. Glöm inte att boka in det nya datumet!

I tisdags gick ju Statsministern och Folkhälsomyndigheten ut med nya lite mer strikta restriktioner när det gäller Corona-pandemin. Dessa restriktioner har gjort att nästan alla band som hade anmält sig till brassfestivalkvällen inte längre har möjlighet att samlas och då tappar vi ju liksom själva poängen med kvällen.

SBBF har därför idag beslutat att skjuta fram denna trevliga kväll till den 16 januari 2021. Vi hoppas att världen då har frisknat till och att den här kvällen kan få bli en rolig uppstart på vårterminen 2021. Otroligt ledsamt att tvingas ställa in igen, men vi ser det som oundvikligt med tanke på rådande omständigheter.

Vi har fått in härliga filmer från närmare 30 band och jag kan lova att den gemensamma inspelningen av ”Death or Glory” blir mycket charmig. Olika nivåer och olika tempon, men det symboliserar ganska bra SBBF:s mål nämligen att alla band, oavsett storlek eller musikalisk nivå skall vara med när vi arrangerar festivaler!

Vi önskar er allt gott och även om det inte går att träffas med full orkester så går det ju alltid att smygöva hemma.

Boka alltså in lördagen den 16 januari!  Då finns det också möjlighet för fler band att haka på.

Hälsningar
SBBF