logga Svenska Brassförbundet

Lilla Brassfestivalen (F)

Här kan du se några reportage och filmer från Lilla Brassfestivalen.

Glimtar från Lilla Brassfestivalen 2017

2017 års upplaga av Lilla Brassfestivalen genomfördes helgen 24-25 mars 2017 i Åsenhöga och Värnamo. I det här reportaget får du några glimtar från festivalen.


Glimtar från Lilla Brassfestivalen 2015

2015 års upplaga av Lilla Brassfestivalen genomfördes helgen 13-14 februari i Åsenhöga, Gnosjö och Gislaved. I det här reportaget får du några glimtar från festivalen. Filmens sista 10 minuter är från slutkonserten i Gislaveds konsertsal.


Lilla Brassfestivalen 2014

Vid Lilla Brassfestivalen samlas över 100 barn och ungdomar för att musicera och ha roligt tillsammans. Här får de minsta ta lite större plats och nybörjarna är lika viktiga som de som spelat många år. Barnen ser upp till sina förebilder och ungdomarna känner igen sig i nybörjarna. Alla har ju börjat på samma nivå en gång.


Who is Paul Duffy?

Paul Duffy är multiinstrumentalist och kommer från Liverpool i England. Under sju år var han solist och soprankornettist i Black Dyke Band, ett av världens bästa brassband, men nu har han lämnat bandet och arbetar som frilansande musiker. Lilla Brassfestivalen avslutades med en konsert inför drygt 200 åskådare där var Paul gästsolist.


Solisttävling 2014

21 deltagare i fyra åldersklasser deltog i solisttävlingen under Lilla Brassfestivalen. I det här reportaget får du se ett sammandrag från alla framföranden och från prisutdelningen