logga Svenska Brassförbundet

Ny deadline för Svenska Marschfestivalen

Vår satsning ”Svenska Marschfestivalen” har inte alls utfallit så bra som vi hade hoppats och vi har därför beslutat att flytta deadline till den 17 oktober.

Vi hade generellt fått ett positivt gensvar och flera band har meddelat att dom kommer att delta, men nu när det drar ihop sig så har vi alltför få anmälda orkestrar. Därför vill vi förlänga inlämningstiden ytterligare tre veckor, till den 17 oktober, och vi vill  uppmuntra och uppmana så många band som möjligt att göra en enkel inspelning av någon av de marscher som är angivna i informationen som är utskickad.

Alla banden sitter ju i nästan samma situation. Det är knappt så man har kommit igång och det saknas folk, men vi ser på de som har skickat in sina bidrag att man har trots stora luckor i besättningen ändå gjort sin inspelning och valt att delta. Det är väldigt roligt att se.

SÅ: På med en extra tröja och gå på parkeringsplatsen och filma med mobilen och skicka in er marsch! Gör det inte så allvarligt utan försök och stötta detta lite ovanliga påhitt så att vi åtminstone får in 20 bidrag.

Filmen skickas via www.sprend.com till olof@swemix.com  – Hur enkelt som helst!

Tack till er som skickat in. Nu ger vi ytterligare 3 veckor och om ni tycker att valet av marscher inte passar så vet vi ju i alla fall att marschen ”Death or Glory” har ju de flesta redan repat in nyligen.

Mer information finns här.

Svenska Brassbandförbundet
Styrelsen